Napitci za mršavljenje

Ukoliko ste odlučili reči ne, raznim tabletama i umjetnim pripravcima za mršavljenje, ovi će vam recepti uistinu pomoći da skinete višak kilograma na prirodan i zdrav način.
Mješavina meda i cimeta pomoći će kod skidanja kilograma čak i kod onih osoba koje su digle ruke od svega i pomirile se da će cijeli život biti debele. 
Svako jutro, pola sata prije doručka, na prazan želudac i navečer prije spavanja popiti mješavinu od 2 žlice meda i 1 čajne žličice cimeta prokuhano u jednoj šalici vode. 
Bijeli čaj bogat je antioksidansima koji pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i  idealno je prirodno sredstvo za mršavljenje i sagorijevanje masnih naslaga. Osim toga povoljno utjeće na imunitet vašega tijela.
Za osobe koje imaju osjetljiviji želudac idealan je žuti čaj. To je ujedno i jedan od najtraženijih napitaka za skidanje viška kilograma pa ukoliko želite smršaviti trebati popiti oko jedne litre ovog čaja dnevno. Nikako ga nemojte preliti kipućom vodom, već oko 70 stupnjeva.
Za skidanje masnih naslaga uzmite limun i bijeli luk. Oprani limun (ne oguljeni) i očišćeni bijeli luk narezati na kockice, staviti u pola litre hladne vode i kuhati do vrenja. Procijediti,  ispasirati luk i limun pa tu smjesu uliti u vodu u kojoj se kuhalo. Držati u hladnjaku i uzimati svako jutro po jednu veliku žlicu ovog pripravka. Nakon 10 dana napravite pauzu od dva tjedna pa opet možete početi sa uzimanjem.